Ons zendingsproject!

Vrijdag zijn alle klassen overvallen met “Waka Waka (This time for Africa) “! Juf Marjan en juf Mirjam in een voetbalshirt van Zuid-Afrika dansend op een lied van Shakira kwamen het eerste geld voor de zending ophalen.

Afgelopen twee weken hebben alle klassen gespaard voor de 7e laan.
En wauw! Wat een geld hebben we al gespaard! Zie foto!

In de herfstvakantie gaat de man van Mirjam daar naar toe. Als jullie nog brieven of tekeningen hebben, kunnen jullie dat komende week aan Mirjam of mij geven.
Kinderen die petflessen ophalen en ‘kettingen’ maken….geweldig! Hartverwarmend dit 🙂

Als school kiezen wij graag voor een project wat ons nabij staat.
Juf Mirjam, leerkracht van de apengroep, bracht ons in aanraking met het project van Linda en Henk in Kaapstad.
Juf Mirjam heeft zelf met haar man jaren in Zuid Afrika gewoond en leerde daar Linda en Henk kennen.

Op het raam bij de hoofdingang hangt de ‘geldmeter’ op. Hierop is te zien waar we voor sparen voor project 7e laan en wat we al gespaard hebben. Spaart u mee? Op maandagochtend wordt hier aan in de klas aandacht aangegeven.

Meer informatie vinden jullie op onze eigen website.

Zendingproject

En natuurlijk op de website van het project.