Goed bezig!

SocialSchools

Wat doen jullie allemaal jullie best. We zien dat de ouders hun kinderen helpen, kinderen zijn druk met hun schoolwerk en er wordt om hulp gevraagd! Ook hebben we nog enkele ‘leuke’ tips. * De bibliotheek is dicht, maar er kan wel een boek gereserveerd en opgehaald worden. https://www.debibliotheekaanzet.nl/haal-de-bieb-in-huis De bibliotheek is gratis voor kinderen tot 18 jaar, voor u … LEES MEER

Hoeveel nachten slapen?

Leonie KastenAlgemeen

Nog 4 dagen naar Kerst, nog 11 dagen tot 2021, nog 14 dagen voordat we jullie weer mogen zien. We wensen jullie alle goeds.

Onderweg naar de regio

Leonie KastenAlgemeen

“Onderweg naar de regio” heeft met ons een dagje meegelopen. Nieuwsgierig naar het resultaat?

Rommelpiet

SocialSchools

Vanacht is de rommelpiet bij ons op school geweest. Dit was een grote verrassing voor de kinderen vanmorgen. Wij willen jullie als ouders even mee laten genieten van deze geweldige ravage. Gelukkig was alles snel weer opgeruimd en konden we weer vlug aan de slag met de les.

We mogen weer beginnen!

SocialSchools

De stoelen staan in de kring. Het team heeft de puntjes op de i gezet. De schriftjes liggen klaar. Het team zal jullie allen op het plein begroeten. Tot maandag!

Musical Groep 8

SocialSchools

Ze zijn er bijna klaar voor. Vanavond sluiten onze leerlingen van groep 8 hun schoolloopbaan af met de musical. Dit maal in een heus theater, namelijk in Het Kruispunt. Toi toi toi