Een geslaagd schoolvoetbaltoernooi 2017

Vrijdag 14 april vond het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi plaats voor de groepen 5 t/m 8.

Wat hebben alle teams ontzettend goed hun best gedaan. Bij sommige wedstrijden werd het wel erg spannend. Er moesten penalty’s genomen worden om te bepalen of het team zou winnen of niet. Bij de ene wedstrijd waren er iets meer penalty’s nodig om tot een winnaar te komen dan bij een andere wedstrijd. Tijdens een wedstrijd van groep 6b waren er ongeveer 40 (ja ja 40, u leest het goed) penalty’s nodig.

Uiteindelijk zijn de  jongens van groep 6b tot de halve finale gekomen en de jongens van groep 6a zijn kampioen geworden. De mannen van groep 7 en 8 en meiden van groep 7 hebben allen de kwartfinales bereikt. De dames van groep 8 hebben ook laten zien dat ze goed konden voetballen en zijn eveneens kampioen geworden.

We zijn als school ontzettend trots op de inzet van alle kinderen. Jullie hebben allemaal laten zien dat De Vrijenburg goed, met veel plezier én sportief kan voetballen.

We willen alle coaches bedanken voor de inzet en alle ouders en andere familieleden voor het aanmoedigen.

Meer foto’s zullen op Maxclass verschijnen.