GIGA-groen-week

SocialSchools

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Gisteravond hebben wij het geweldige bedrag van €514,45 opgehaald voor de plastic soup foundation! Dit is de stand op dit moment, want de flessen moeten nog worden ingeleverd, dus het totaalbedrag zal nog iets hoger uitkomen.

Wij zijn erg blij met het feit dat er zoveel ouders, opa’s en oma’s en andere familieleden op school zijn geweest!

Het was een succesvolle kinderboekenweek! Onze leerlingen weten nu veel meer over onze groene wereld en de belangrijke taak die ze hebben om goed voor ons millieu te zorgen.

Deze kinderboekenweek was geen succes geweest zonder de hulp van:

* ouders die ons geholpen hebben met bakken;
* ouders van de ouderraad die ons hebben geholpen tijdens de boekenmarkt;
* ouders die plastic statiegeldflessen hebben ingeleverd;
* de inzet van onze leerlingen in het maken van hun “eindproduct”
* de enthousiaste inzet gedurende deze week en de aanwezigheid van ons team op de inloopavond
* het kosteloos materiaal dat gespaard en gedoneerd is;
* de plastic Soup Foundation;
* en natuurlijk Y-Not (trendsetter in beddengoed) voor de bijdrage van de kleedjes die zowel tijdens onze boekenmarkt als tijdens onze inloopavond heel goed van pas kwamen!

Heel erg bedankt allemaal!

(p.s. voor de ouders die er geen genoeg van kunnen krijgen hebben we straks om 13.40 nog een leuke afsluitende activiteit op het plein….)

Voor nu wensen wij u een goed weekend toe!

Daphne Kap en Yolanda de Roos