Kinderboekenweek 2019

SocialSchools

Beste ouders/verzorgers,

Het is bijna zover! De Kinderboekenweek 2019 met als thema “Reis mee”: VOERTUIGEN zal van start gaan op woensdag 2 oktober.

Wij willen deze week gezamenlijk openen om 08.30 uur op het schoolplein. Hierbij zullen wij met de hele school het lied zingen dat de kinderen van tevoren in de klassen hebben geoefend. Ouders zijn hierbij van harte welkom! Na de opening zullen de kinderen via de hoofdingang naar hun eigen klas gaan.
Mocht het deze dag slecht weer zijn, dan zal het lied vanaf 08.20 uur bij de ingang te horen zijn en mogen de kinderen via de hoofdingang meteen doorlopen naar hun eigen klas.

In het kader van de Kinderboekenweek wordt er ook dit jaar een boekenmarkt georganiseerd. De boekenmarkt is op woensdagmiddag 2 oktober tussen 12.30 uur – 13.15 uur. We hopen uiteraard weer op een drukke opkomst van zowel kinderen als ouders.
Als uw kind zijn of haar boeken wil verkopen op een kleedje, kunt u zich z.s.m. opgeven bij Marjolein.

Op maandag 7 oktober wordt er voor alle leerlingen een leuke activiteit georganiseerd. Informatie hierover volgt in de loop van volgende week.

Ter afsluiting van de Kinderboekenweek nodigen wij u van harte uit om op vrijdagmiddag 11 oktober 12.15 uur – 12.30 uur bij uw kind in de klas te komen kijken. De kinderen en leerkrachten zullen u dan laten zien wat zij in de klas aan de Kinderboekenweek hebben gedaan.

Wij hopen van harte u op woensdag 2 oktober en vrijdagmiddag 11 oktober te zien!

Team CBS de Vrijenburg