Kinderboekenweek + actie Bruna

SocialSchools

Beste ouders en/of verzorgers,

Volgende week gaat de Kinderboekenweek van start. Op woensdag 2 oktober openen we de KBW gezamenlijk op het plein. De kinderen hebben de afgelopen weken hard geoefend aan het lied en zullen deze ’s ochtends ten gehore brengen. U bent hierbij van harte welkom.

Graag willen wij nogmaals een laatste oproep doen voor de Kinderboekenmarkt op woensdag 2 oktober. Hierover is eerder een bericht gestuurd. Wij hopen van harte jullie deze dag te zien.

Verder zijn wij een Kinderzwerfboekenstation begonnen op school. Kinderen kunnen hier boeken meenemen om thuis of op school te lezen. Heeft u thuis nog leuke boeken over die niet meer gebruikt worden? Dan mag u deze bij juf Marjolein of de onderwijsassistenten brengen. Zij zullen er dan voor zorgen dat de boeken in de kast terecht komen.

Tijdens de Kinderboekenweek is er ook een leuke actie van de Bruna. Mocht u voor uw kind een boek aanschaffen bij de Bruna tijdens de Kinderboekenweek, zou u dan de bon(nen) bij ons op school (voor 15 november) willen inleveren? Op deze manier kunnen wij leuke, nieuwere boeken met korting aanschaffen die door de leerlingen op school gelezen kunnen worden.
Bonnen kunnen ingeleverd worden bij de leerkrachten, onderwijsassistenten of bij juf Marjolein.

Als laatste zal er een activiteit plaatsvinden voor de leerlingen op maandag 7 oktober. Voor de groepen 1/2 en 3 zal er een modeshow zijn, waarbij de kinderen verkleed mogen komen in outfits rondom het thema “Reis mee”. Denk hierbij aan een vakantieoutfit, pilotenpak, politieagent, etc.
De leerlingen van de groepen 4 t/m 8 zullen ’s middags een voorstelling van “The Voice of Vrijenburg” te zien krijgen.

Graag tot volgende week!

Team CBS de Vrijenburg