Meester Aad in het zonnetje gezet!

Meester Aad heeft enkele maanden geleden aangegeven te gaan genieten van het leven zonder het onderwijs.
Dit laten wij natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. In het geheim heeft de hele school veel voorbereidingen getroffen en veel geoefend voor deze ene speciale dag.

Deze dag is vandaag!

Samen met zijn vrouw kwam meester Aad naar school. Daar stonden alle kinderen op hem te wachten. De kinderen hadden een dans en een lied geoefend.
Meester Aad straalde van oor tot oor.
Deze ontvangst was het begin van een feestdag.
De kinderen hebben een act voor bereid welke zij in `Vrijenburg got Talent` hebben laten zien. Niemand minder dan Meester Aad en zijn vrouw waren de jury.
Vervolgens was er met het team en genodigden een lunch.

Morgenmiddag om 14.45 uur bent u in de gelegenheid om meester Aad nog de hand te schudden.
U bent welkom van 14.45 tot 16.00 uur.

Binnen de schoolomgeving van MaxClass kunt u vele foto´s van de dag vinden en eventueel toevoegen.

Vanaf deze plaats bedanken we Meester Aad nogmaals voor zijn inzet aandacht en liefde voor iedereen van “CBS De Vrijenburg”.