week tegen pesten

SocialSchools

De week tegen pesten is gestart. In deze week besteden we er extra aandacht aan via een speciaal uitgewerkte les van Stichting School & Veiligheid.

Zomerfeest!

SocialSchools

Het staat voor jullie klaar. We hebben er zin in! Met dank aan onze sponsoren, Lidl, Evides Waterbedrijf, Groenten en fruit import Van Ooijen B.V. Dankjewel geweldige ouders dat jullie deze dag voor onze leerlingen mogelijk maken.

Sneek preview Musical Groep 8

SocialSchools

Afgelopen vrijdag heeft groep 8 al voor de kleutergroepen de liederen gezongen. Nu is de generale repetitie met als publiek de groep 5 tm 7. Wat doen ze het goed! En wat knap dat ze zonder microfoon deze show kunnen neerzetten.

Praktisch verkeersexamen Groep 7

SocialSchools

Met gezonde spanning ging groep 7 voor het praktisch verkeersexamen op weg naar voetbalvereniging Smitshoek waar vandaan ze in tweetallen een route hebben gefietst. Onderweg zijn er nog twee kettingen af gegaan, maar gelukkig konden ze de route vervolgen. Aan het eind van deze week hoort groep 7 de uitslag. Eerder zijn ze al met vlag en wimpel geslaagd voor … LEES MEER

Groep 5 en 6 laten hun sportieve kant zien.

CBS De VrijenburgAlgemeen

Het was nog even spannend of er dit jaar EINDELIJK weer een voetbaltoernooi zou zijn. Met meerdere jongensteams en een meidenteam stonden wij klaar op het voetbalveld. We zouden nooit zover gekomen zijn zonder al onze juichende en aanmoedigende woorden vanuit de supporters (ouders en leerkrachten). Voor groep 7 en 8 is het voetbaltoernooi op dinsdag 26 april.  

Giraffen – onze instroomgroep

SocialSchools

En daar stonden ze vanochtend! Met hun (nieuwe) rugzak klaar voor de eerste schooldag bij de giraffengroep. We hebben een gezellige, maar ook intensieve dag gehad. Er komen zoveel indrukken op ze af, dat het soms even zoeken is wat er nu van hen verwacht wordt. Dat gaat allemaal goed komen 🙂 Helaas konden we vanwege de regen niet buiten … LEES MEER

Bidden

SocialSchools

Dankbaar voor alles wat wij mogen ontvangen. Zorgen om de wereld om ons heen. Onze handen van gebed zijn gevuld.