In hetzelfde pand als onze school zit Kibeo locatie Hertenburg.
Zij verzorgen bij ons op school de tussenschoolse opvang. Ook is het mogelijk om bij hen VSO en/of BSO af te nemen.

Kibeo locatie Hertenburg
“Bij ons is er voor je kind veel te zien, beleven en ontdekken. Samen met vriendjes buitenspelen in de tuin. Jouw kind kan ’s ochtends knutselen of spelletjes spelen en ’s middags met vriendjes op avontuur.

Tussenschoolse opvang
Tussen de middag kan je kind ook op de buitenschoolse opvang terecht om samen met andere kinderen een boterham te eten. Dit natuurlijk onder begeleiding van een pedagogisch medewerker.

De tussenschoolse opvang vindt gedurende de schoolweken plaats op maandag, dinsdag en donderdag. In de door de school gedefinieerde schoolvakanties, op vrije dagen, studiedagen van de school en overige roostervrije dagen vindt geen tussenschoolse opvang plaats. Je kunt TSO afnemen via een abonnement of via een strippenkaart.

Klik hier om je zoon of dochter in te schrijven voor tussenschoolse opvang op CBS De Vrijenburg. De leveringsvoorwaarden die gelden voor de tussenschoolse opvang vind je hier.”

BSO/VSO, speelparadijs voor schoolkids
Waar heeft je kind zin in? Hij of zij is de baas! Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de VSO/BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes. De VSO/BSO is gevestigd in, en werkt samen met, CBS De Vrijenburg. Handig voor jou en vertrouwd voor je kind! Extra fijn; vers fruit, drinken en (gezonde) tussendoortjes zitten bij de opvang inbegrepen.

Net zoals thuis
Wij vinden het belangrijk dat je kind zich thuis voelt en een goede band heeft met de pedagogisch medewerkers. Van het samen ondernemen van een activiteit tot het rustig bijkomen van een drukke schooldag: in overleg kan alles. Want zo gaat het thuis vaak ook. Bij Kibeo is geen dag hetzelfde!”