In hetzelfde pand als onze school zit Kibeo locatie Hertenburg. Bij hen is het mogelijk om dagopvang (peuterstart) en buitenschoolse opvang af te nemen.Kibeo locatie Hertenburg 0-13 jaar
“Bij ons is er voor je kind veel te zien, beleven en ontdekken. Samen met vriendjes buitenspelen in de tuin. Jouw kind kan ’s ochtends knutselen of spelletjes spelen en ’s middags met vriendjes op avontuur.

BSO/VSO, speelparadijs voor schoolkids
Waar heeft je kind zin in? Hij of zij is de baas! Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de VSO/BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdsgenootjes. De VSO/BSO is gevestigd in, en werkt samen met, CBS De Vrijenburg. Handig voor jou en vertrouwd voor je kind! Extra fijn; vers fruit, drinken en (gezonde) tussendoortjes zitten bij de opvang inbegrepen.

Net zoals thuis
Wij vinden het belangrijk dat je kind zich thuis voelt en een goede band heeft met de pedagogisch medewerkers. Van het samen ondernemen van een activiteit tot het rustig bijkomen van een drukke schooldag: in overleg kan alles. Want zo gaat het thuis vaak ook. Bij Kibeo is geen dag hetzelfde!”

    

Ga voor meer informatie naar hun website:
www.kibeo.nl/vestigingen/barendrecht/kibeo-hertenburg-barendrecht/