Wij bieden de kinderen de gelegenheid om tussen de middag over te blijven.
Het overblijven is als volgt geregeld:

Onder begeleiding van een pedagogisch medewerker of een vrijwilliger eten de kinderen van groep 1 t/m 5 in hun eigen lokaal. De groepen 6 t/m 8 eten in de BSO ruimte van KDV Duckstad. Na het eten gaan de kinderen buiten spelen. Voor het buitenspel is extra spelmateriaal aangeschaft.

De organisatie is sinds januari 2016 in handen van KIBEO (Stichting Kinderopvang Barendrecht is gefuseerd met KIBEO).
Uw kind(eren) kunt u inschrijven via www.kinderopvang-barendrecht.nl

Per kind dient u een aparte aanvraag/inschrijving te doen.

Met vragen kunt u Kibeo bereiken via het telefoonnummer, 0113-760250.
Huisregels TSO

Overblijfkosten

De kosten voor het overblijven zijn bij het afsluiten van:
een abonnement :
1 keer per week: € 10,64 per maand €   17,50 voor   5 keer overblijven
2 keer per week: € 21,28 per maand €   70,00 voor 20 keer overblijven
3 keer per week: € 31,92 per maand € 175,00 voor 50 keer overblijven

een strippenkaart:
€ 3,50 per keer

Deze overblijfkosten zijn exclusief lunch. Deze dienen de kinderen zelf mee te brengen.

De kinderen dienen hun eigen eten en drinken mee te nemen.
Alle groepen hebben een overblijfkrat waar het eten en drinken (niet in een tas) ’s morgens bij binnenkomst op school ingaat.
Voor het koel houden van het brood kunt u eventueel een koelelement gebruiken.
Wilt u er tevens voor zorg dragen dat er een naam op de broodtrommel en de beker staat.
De kinderen nemen aan het eind van de dag hun broodtrommel en hun beker mee naar huis.

Indien u een strippenkaart voor uw kind(eren) heeft zonder vaste dag, wordt u vriendelijk verzocht om uw kind(eren) elke keer aan te melden wanneer hij/zij overblijft. Heeft uw kind(eren) wel vaste dagen, maar komt/komen niet naar de overblijf (bijvoorbeeld bij ziekte) dan dient u uw kind(eren) af te melden.

Aan- en afmelden

Voor het af- en aanmelden van de overblijf graag contact opnemen met: tel. 0180-619395

U wordt doorverbonden met een antwoordapparaat. U spreekt vervolgens uw melding in.
Wilt u bij het inspreken duidelijk de naam van uw kind vermelden, de groep  en of het een af of aanmelding betreft.

Vrijwilligers gezocht

Voor de TSO zijn we op zoek naar vrijwilligers.
advertentie

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0180-619395 of op locatie binnenlopen.
Op maandag, dinsdag en donderdag is tussen 11.30 en 13.30 de (dag)coördinator op school aanwezig.

Vragen

Voor vragen betreffende betaling en/of het abonnement van uw kind(eren), kunt u contact opnemen met KIBEO.
Voor overige vragen kunt u mailen naar tsovrijenburg@kibeo.nl

Medewerkers TSO CBS De Vrijenburg

Logo op wit RGB