Rommelpiet , schoencadeau en pietengym

SocialSchools

Ongeduldig, nieuwsgierig en uitgelaten kwamen de meeste kinderen vanmorgen binnen: wat zou Rommelpiet dit jaar weer hebben uitgehaald?
In de onderbouw was het een flinke bende. Maar in de schoenen van de kinderen zat NIETS. Na lang zoeken vonden ze 1 cadeau.
Gelukkig zaten daar wel 25 puzzeltjes in.

In de bovenbouw was de klas wonderbaarlijk netjes. Wat bleek, Piet wilde dit jaar eens iets anders en had een escape box gemaakt. Pas als alle puzzels en raadsel waren opgelost, de code gekraakt was door elk groepje, mocht de mysterieuze doos op de instructietafel open.
Het was flink puzzelen, rekenen en hersens kraken, maar uiteindelijk slaagde elk groepje er in de code te kraken en het hangslot te openen.

Als kers op de taart stond er vandaag voor de groepen 3 tot en met 5 in de sporthal pietengym klaar.