Sluiting Scholen

CBS De VrijenburgAlgemeen

Beste ouders/verzorgers,

In onderstaande brief vindt u informatie met betrekking tot de maatregelen op De Vrijenburg omtrent het sluiten van de school.


Betreft: verlenging maatregel sluiting scholen

Geachte ouders/verzorgers,

Zoals u wellicht dinsdag jl. via de media heeft vernomen, heeft de overheid besloten om de maatregel om basisscholen en kinderopvang te sluiten te verlengen t/m 24 april a.s. Hierna begint de meivakantie. Ook de maatregel dat alleen kinderen worden opgevangen van tenminste één ouder die werkzaam is in de vitale sector wordt tot de meivakantie verlengd. Vóór de meivakantie zal de overheid communiceren of de scholen definitief op maandag 11 mei a.s. open gaan.

De afgelopen periode heb ik via gedeelde filmpjes en berichten veel creativiteit en betrokkenheid van ouders en kinderen gezien. Veel waardering heb ik voor uw inzet om uw kind(eren) te begeleiden. Dat valt zeker niet mee als je zelf thuis werkt, al dan niet gecombineerd met situaties die het leven nog extra gecompliceerd maken. Dank hiervoor.

Via een brief van de school waar uw kind is ingeschreven, ontvangt u meer informatie over hoe het onderwijs de komende weken wordt vormgegeven en welke afspraken er voor de komende periode worden gemaakt. Het komt de komende weken aan op uithoudingsvermogen van alle betrokkenen
gericht op “samen-werken”.

Wij vieren binnenkort het Paasfeest. Voor mij een feest waarbij ik denk aan de dienstbaarheid, het vertrouwen en de hoop die Jezus ons heeft gegeven zodat wij er niet alleen voor staan. Dit geeft vertrouwen in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Ad Dogger – Directeur/bestuurder PCPO