Verslag schoolreis door een leerling uit groep 6

De schoolreis is alweer een maand geleden. In de klas is er uiteraard op teruggeblikt.
Hierbij delen we met jullie een verslag van één van deze leerlingen.

Mijn dag in het Archeon

De dag voor dat ik en mijn klas naar het Archeon gingen dacht ik wat word dit de stomste schoolreis ooit. De volgende dag gingen we naar het Archeon. Mijn moeder kon mij niet uit zwaaien dus toen kwam de vriend van mijn moeder mij uit zwaaien. Mij In het groepje waar ik in zat zaten een paar vrienden van me dat vond ik wel leuk. Maar als ik die vorige dag wist wat je kon doen vond ik het Archeon leuk zelfs beter dan leuk ik vond het geweldig. In de bus zongen we de hele tijd: we zijn er bijna! we zijn er bijna! maar nog niet helemaal kontje kauw! we zijn er bijna! we zijn er bijna! maar nog niet helemaal! kontje kauw! auw! auw! met mandem voor jou!!!! dat was erg leuk. Toen we bij het Archeon waren gingen we eerst naar allemaal dingen kijken. Toen kwamen we ergens aan waar we iets gingen maken en het was een spelt van koper. Ik vond hem heel mooi. Toen we alles hadden gezien waren we op weg naar het boogschieten. Maar toen hadden ik en mijn groepje een kat gezien die een muis pakte maar iemand had de maaltijd van de kat verprutst. toen we bij het boogschieten aankwamen had ik 2 keer raak geschoten dat vond ik heel leuk toen gingen we zwaardvechten met botte zwaarde. Op het laatst gingen we naar een show en toen gingen we kijken het was een vuurig gevecht totdat 1 van de 2 strijders de andere had neer geschopt. De man die op de grond lag vroeg aan de mensen vergeving maar neehoor wij woude  bloed zien zzjak de man viel op de grond met veel bloed toen was het gevecht voorbij. Toen moesten we weer terug naar de bus maar op de terugweg raakte ik me groepje kwijt maar gelukkig was Jennifers vader er nog. Toen we weer bij school waren gingen we eerst verstoppen. Toen we uit de bus gingen zei ik mijn meester gedag en ging naar huis.

ik  vond het een hele leuke schoolreis.