Project 7e laan

In het schooljaar 2017-2018 willen we geld inzamelen voor de 7e laan in Kaapstad. We willen een project kiezen, waarbij we korte lijntjes kunnen hebben met onze sponsor. Toen vertelde juf Mirjam haar verhaal en was het zendingsproject snel gevonden J

Juf Mirjam heeft Linda en Henk mogen leren kennen die voor een project bij hen langs kwamen in Zuid Afrika. Nu, een aantal jaren verder, hebben zij besloten weer terug te gaan naar Zuid Afrika om mee te gaan draaien in het project van 7e laan in Kaapstad.

We hopen we dat dit project gaat leven in school. Volgende week krijgen de leerlingen de informatie te horen over dit project.  We zullen ‘geldmeters’ plaatsen, zodat de leerlingen kunnen zien wat er van het geld gekocht gaat worden voor project 7e laan. Iedere maandag zal hier in de klas aandacht aan geschonken worden.

U kunt op onderstaande site meer over dit project lezen.

Gedurende het schooljaar zullen wij u uiteraard op de hoogte houden.

Tevens zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden om ons project extra in het zonnetje te zetten.

Juf Mirjam & juf Marjan